Ronduit tevreden over iedere behandeling

Ik ga al lange tijd naar het Kleinsman Dental Center als er iets met mijn gebit is. Ik heb de praktijk eigenlijk praktisch zien groeien uit het niets. Dat komt omdat ik tegen de grensstreek aan woon en een jaar of 25 terug woonde ik een seminarie bij waar één van de sprekers de tandarts Richard Kleinsman was. Hij en zijn broer hadden zich gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en net voorheen een praktijk opgericht over de grens. Wat hij zei sprak me echt aan dus toen het tijd was om een tandarts op te zoeken was de keuze voor mij snel gemaakt.

Al sinds het begin is mijn ervaring ongewijzigd positief. Het personeel, dat ik door de jaren heen heb zien komen en gaan, is altijd vriendelijk geweest en dat ook gebleven. Voor elk probleem wordt door de tandartsen een actieplan opgesteld en dat voeren ze dan ook gewoon uit. Natuurlijk wel nadat ze het in geuren en kleuren aan je hebben uitgelegd. Na een ingreep worden er geregeld check-ups uitgevoerd en ze zijn echt begaan met het uiteindelijke resultaat. De website, Kleinsman.de, vertelt je eigenlijk al alles dat je moet weten over de praktijk.

Bij de behandelingen zelf is er nog nooit iets misgelopen voor mij en ik heb ook gemerkt dat het Dental Center mee is met alle nieuwe technologieën. Zo kunnen ze tegenwoordig op basis van wat foto’s je gewoon in 3D het eindresultaat laten zien. Echt een topfunctie die je heel wat kopzorgen kan besparen dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *