Richard Kleinsman: mijn ervaring

Ik moet toegeven dat ik vooraf enkele reservaties had over een afspraak boeken bij Richard Kleinsman. Niet alleen is de man een vrij bekende tandarts maar bovendien bestaat een deel van het clientèle ook gewoon uit bekende Nederlanders. Ik ben dan iemand die gelijk van mening is dat iedereen zonder bekende kop aan de kant geschoven zal worden. Dat daar geen aandacht naar zal gaan en de service er ook onder zal lijden.

Jammer genoeg moest ik echter wel naar de tandarts. Een gat dat stilaan de Rocky Mountains begon te worden had zich in mijn mond genesteld en die tand was verloren. Het logische resultaat daarvan is dat ik dus op zoek moest naar een implantaat! Uiteindelijk koos ik voor Richard Kleinsman omdat mijn broer er ooit eens langs was geweest en toch wel tevreden was. Via Kleinsman.de maakte ik een afspraak en trok op weg. Tot mijn verbazing was het ook Kleinsman zelf die mijn intake deed in het Kleinsman Dental Center. Al snel verdween mijn bezorgdheid ook: het was vrij duidelijk dat de man ook aan mij voldoende aandacht zou besteden.

Helemaal van mijn stoel viel ik dan ook toen de ingreep zelf door Richard gedaan werd. Ik had hem tijdens ons gesprek over mijn reservaties verteld en hij besloot het dan maar zelf te doen. Speciaal om me volledig gerust te stellen. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit ergens, ook niet in een andere sector, zo’n goede persoonlijke behandeling meegemaakt als bij Richard Kleinsman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *