Richard Kleinsman ervaringen

Ik had vorig jaar een behoorlijk vervelend ongeluk dat een groot deel van mijn gebit beschadigd heeft. Een domme val met de fiets en half mijn gebit lag in een deuk. Maar liefst vijf tanden vertoonden een breuk of hadden voldoende schade geleden om een trip naar de tandarts een noodzaak te maken. Mijn eigen tandarts zei me dan ook eerlijk dat ik voor dit werk best uitkeek naar een specialiset in esthetische tandheelkunde. Hij gaf me een paar adressen mee maar ik ging toch liever alleen op zoek. Zo kwam ik op Kleinsman.de terecht waar ik een afspraak maakte.

Een weekje later mocht ik op intake gesprek en dat viel me heel goed mee. Richard Kleinsman deed het zelf en luisterde aandacht naar wat ik te vertellen had. Meteen werd er een plan van actie opgesteld en kreeg ik ook een transparant beeld van de kosten. Iets dat ik zeker kan waarderen: de laatste tandarts die alles net wat duurder doet uitvallen dan nodig is hebben we nog niet gezien.

De ingreep zelf verliep eigenlijk zonder enig probleem. Richard Kleinsman stelde me gerust en ik kreeg 1 implantaat (tand was echt wel helemaal kapot) en vier facings. Als ik nu in de spiegel kijk is mijn mooie glimlach van voor het ongeval weer terug. Echt vakwerk ook die facings overigens: ik heb al meerdere keren in de spiegel wat lopen zoeken naar een mogelijke fout maar slaag er maar niet in ze te vinden. Als me ooit nog zoiets overkomt: dan ga ik naar Richard Kleinsman!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *