Mijn ervaring met Richard Kleinsman

Ik ga meteen eerlijk zijn: ik heb een paar slechte ervaringen bij tandartsen achter de rug. De tandarts in mijn dorp is dan wel een man die zijn werk doet maar echt geen aangenaam persoon. En dat wringt bij mij weet je: vertrouwen is gewoon belangrijk als er zo iemand met boren en dergelijke in je mond zit. Ik heb dan een andere tandarts uitgeprobeerd maar dat was zo mogelijk nog erger. De man zelf was op zich wel vriendelijk maar het werk was niet van een goede kwaliteit. Het resultaat? Dat ik nauwelijks een paar maand later al terug moest om mijn facing te laten herstellen.

Ik kwam uiteindelijk dankzij een kennis van me terecht bij Kleinsman.de en tandarts Richard Kleinsman. Ik kon op intake gesprek komen in Nederland om dan later te behandeling in de echte kliniek in Duitsland te laten uitvoeren. Het intake gesprek verliep ontzettend vlot en ik voelde me meteen op mijn gemak. Richard Kleinsman stelde me gerust en toonde mij op een zeer persoonlijke wijze aan wat er nu exact met mijn gebit zou gebeuren. Zo gezegd, zo gedaan en een tijdje later was het de dag van de behandeling. Ik moest een implantaat laten zetten en het vloog eigenlijk echt voorbij. Voordien was ik vrij bang voor de pijn maar dat was totaal niet nodig. Lekker doet het natuurlijk niet maar het valt heus mee. Belangrijker dan dat: ik voelde me op geen enkel moment ongemakkelijk in de stoel. En dat is me echt ontzettend veel waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *