Beslist geen fan van de tandarts, maar..

Een trip naar de tandarts staat zowat gelijk aan op medische controle gaan: je weet dat het moet maar blij ga je er niet van worden. Het Kleinsman Dental Center maakt die nare ervaring gelukkig toch net een stukje draaglijker. Ken je die tandartsen die zitten sleuren en prikken in jouw tandvlees en je dan nog eens een preek geven omdat je niet hebt geflost? Je zult ze niet bij het Kleinsman Dental Center terugvinden. Daar vind je enkel vriendelijke personeel, een snelle en professionele behandeling en ook praktische tips die daadwerkelijk een verschil voor jouw gebit uit kunnen maken.

Wat ik ook kan appreciƫren: ze zijn op voorhand heel erg eerlijk. Je weet meteen waar je aan begint en wat de kostprijs eigenlijk zal zijn. Op veel andere plekken krijg je tal van behandelingen zonder eigenlijk te weten waarom en wat dat gaat kosten. Bij het Kleinsman Dental Center heb ik nooit het gevoel dat ik voor onaangename verrassingen ga komen te staan.

Wat het werk zelf betreft heb ik ook enkel maar positieve commentaar. Ik ben er totnogtoe geweest om een facing te zetten op een tand die deels afgebroken was en voor het witten van mijn tanden. Beide keren was het resultaat exact wat ik ervan had verwacht en beide keren is het resultaat nog altijd piekfijn in orde. In mijn ervaring werken ze bij het Kleinsman Dental Center (Kleinsman.de) dan ook aan een hoge kwaliteit. Bovendien ben je altijd op de hoogte van wat er aan het gebeuren is en krijg je zonder uitzondering een glimlach van iedereen daar. En dat telt toch ook voor iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *