Al mijn gebitproblemen verholpen

Om een lang verhaal kort te maken: ik kwam bij het Kleinsman Dental Center aan met een groot probleem dat de vorige praktijk die ik had bezocht mij had bezorgd. Een facing die nog perfect in orde was hadden ze eraf gehaald en één of andere stagiair was erin geslaagd om de kroon die hij moest plaatsen verkeerd te zetten. Het was op dat moment dat ik dan ook besloot daar geen voet meer binnen te zetten. Via wat reviews op het internet (vandaar dat ik er zelf eentje schrijf!) kwam ik terecht bij het Kleinsman Dental Center.

Ik had mijn afspraak nog maar net gemaakt via Kleinsman.de of ik kreeg al telefoon van de receptioniste met de vraag of ik met vragen zat en wat het probleem exact was. Ik legde dat kort uit en tijdens mijn echte intake gesprek was de tandarts in kwestie al op de hoogte van mijn probleem. Niet alleen dat maar de man had een aantal oplossingen voorbereid die hij me met visuele hulpmiddelen (leve de technologie!) kon laten zien. Al snel konden we dan overgaan tot de afdrukken en bij elke stap van de weg werd me ook verteld wat ze deden en waarom. Vertrouwen voel je dus echt wel bij het Kleinsman Dental Center.

Ik ben dan ook na de behandeling naar buiten gegaan met een nieuwe facing, een passende kroon en een gebit waar niets mis meer mee is. Mij hoeven ze echt nergens anders meer binnen te proberen krijg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *